Platform Breedplaatvloeren / Artikelen

Groot draagvlak seminar breedplaatvloeren
Op 2 september 2019

Diverse belangrijke partijen hebben zich als partner aangesloten bij het Seminar Breedplaatvloeren. Het gaat om Bouwend Nederland, het ministerie van BZK, het Rijksvastgoedbedrijf, het COBc en het Betonhuis. Dit onderstreept het enorme belang van heldere kennisdeling over dit onderwerp.

Op 18 september organiseren VNconstructeurs, Cement en Stufib samen het Seminar Breedplaatvloeren. Hier worden de achtergronden van de problematiek rond breedplaatvloeren toegelicht. Ook wordt verteld wanneer gebouwen mogelijk kritisch zijn en hoe partijen in die situatie moeten handelen. Daarnaast komen juridische aspecten en maatregelen voor nieuwbouw aan bod.

Het maximum aantal deelnemers voor het Seminar Breedplaatvloeren is bereikt. U kunt zich helaas niet meer inschrijven. Wilt u op de reservelijst worden opgenomen, stuur dan een mail naar secretariaat@vnconstructeurs.nl.

3 punten voor constructeursregister

Ook door constructeursregister wordt het belang van het seminar erkend. Deelnemers krijgen maar liefst 3 punten voor het register. Het seminar is overigens niet alleen voor constructeurs bedoeld. Ook voor bouwers, leveranciers, gebouweigenaren en toezichthouders is de informatie zeer relevant. Dat blijkt ook wel uit de inschrijvingen. Uit alle geledingen stromen de aanmeldingen binnen. En dat met een groot tempo. De hoeveelheid aanmeldingen nadert inmiddels het maximaal aantal plaatsen.

 

Programma

Het seminar duurt van 13:45 uur tot 21:00 uur en vindt plaats in het BOVAGhuis in Bunnik.
Deelname kost 95 euro. De dag wordt geleid door dagvoorzitter prof. Theo Salet, decaan Bouwkunde op de TU Eindhoven. Verder staan diverse prominente sprekers op het programma.

 

Welkom Theo Salet (TU/e)
Introductie en fasering Marcel Balk (BZK)
Onderzoek breedplaatvloeren Simon Wijte (Hageman / TU/e)
Stappenplan Rudi Roijakkers (ABT / VNconstructeurs)
Proefbelastingen Paul Korthagen (IMd / VNconstructeurs)
Proeftuin Lelystad Annemarie Hoogervorst (RVB)
Diverse versterkingsmethoden Johan Galjaard (ABT), Jan Font Freide (RHDHV), Arno Melsen (Van Rossum), Paul Korthagen (IMd)
Beproefde versterkingsmethoden Dick Hordijk (Hageman) en Mark Verbaten (ABT)
Juridische aspecten  André Ubink (Ubink Rijs Advocaten)
Regelgeving nieuwbouw Gerrie Dieteren (TNO)

 

 

Inschrijven

Inschrijven kan op www.vnconstructeurs.nl/seminar-breedplaatvloeren. Wees er snel bij, want we naderen het maximaal aantal plaatsen. 

 

Mede mogelijk gemaakt door

Reacties (0)

Reageer