Platform Breedplaatvloeren / Artikelen

Seminar breedplaatvloeren op 18 september
Op 11 juni 2019

Met het uitkomen van het nieuwe stappenplan voor de beoordeling van breedplaatvloeren, in mei 2019, is het breedplatendossier in een nieuwe fase beland. Veel constructies moeten opnieuw worden beoordeeld en soms ook versterkt. Om een duidelijk beeld te schetsen van de problematiek, de achtergronden en de impact van de nieuwe rekenregels, organiseren VNconstructeurs, Stufib en Cement samen het Seminar Breedplaatvloeren, op woensdag 18 september 2019.

Het Seminar Breedplaatvloeren is bedoeld om constructeurs, bouwers, leveranciers en andere geïnteresseerder uitvoerig te informeren over de breedplatenproblematiek. Dit op zowel technisch, beleidsmatig als juridisch vlak. Het seminar sluit aan op de rondetafelgesprekken die deze periode door VNConstructeurs worden gehouden.
Het wordt een zeer compleet seminar met onmisbare informatie voor iedereen die in de praktijk te maken heeft met breedplaten.

Save the date

Wat: Seminar breedplaatvloeren
Wanneer: 18 september, 14:00 – 21:00 uur
Waar: n.t.b. (centraal Nederland)

Nadere informatie over het programma en een mogelijkheid om je in te schrijven volgt.

Stappenplan

Lees voor meer informatie over het nieuwe stappenplan het bericht ‘Nieuw stappenplan voor beoordeling breedplaatvloeren’.

Reacties (0)

Reageer

Thema's